Notice: Constant YUILOADER already defined in /home/borsch/public_html/set-doc-root.php on line 531
Фестиваль борщу - Фестиваль борщу - Новини

Фестиваль борщу

Запросити нас в гості

Останні рецепти

Борщ по-луганськи (без буряків)

У велику каструлю закладається м'ясо, як закипить знімається піна, присолюється, дається з 

Зелений борщ з черемшею

Сьогодні відкриваємо сезон весняно-літніх борщів і приготуємо один з найулюбленіших в українських 

19 грудня 2009 року Фестиваль борщу відкрив 9-й туристичний сезон на Буковелі!

В рамках свята, після показових виступів спортсменів і офіційного відкриття нового сезону катання відбувся улюблений всіма «Фестиваль борщу», під час якого були влаштовані кухарські шоу-змагання.

В кулінарному шоу взяли участь дві команди: команда «Козачок» та команда «Колиба» із залученням відпочиваючих гірськолижників, місцевих кухарів і журналістів.

Команди були попереджені і готували власний рецепт борщу. Вони заявили, що це буде особливий борщ з білими карпатськими грибами.

За рішенням журі перемогла дружба, а от коли підрахували результати народного голосування, то виявилось, що з відривом перемогла команда «Козачок».

 Як зізнались переможці, їм це вдалося шляхом залучення більшої кількості учасників «з народу», саме це додало балів і стало справжньою цікавинкою, адже зовсім незнайомі люди з різних куточків країни об’єднались для перемоги.

Наш фестиваль тут відбувся вперше, але на прохання багаточисельних шанувальників протягом зими (під час найбільших свят) «Фестиваль борщу» буде повторено, щоб для різних груп туристів була можливість прилучитись до подібного шоу, навіть взяти безпосередню участь і поласувати «козирним тузом національної кухні» - борщем!

Вже є ідея поруч з борщем готувати інші національні страви регіонального походження, як от банош…